Alıntı:çok güzel yaa bende arapça iken üç harfle japon milli takımının başına geliyordum tsubasa ağları deliyodu onu bulayım bende onu yazarım
bende bilorum onları buyrun
Türkçe ve ingilizce serisi için
Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
Japonja serisi için
hepsini biliodum bu maçların Japonya-İran maçından başlıyo! paylaşımın için teşekkürler.
Arkadaslar birde K harfinden 14 kere yazip baslayin

butun oyuncuların levl leri tsubasa haric 52 civarı oluyor.tsubasanın lwl i 13 ama cok guzel denemenizi tavsiye ederim.
juan carlos abelardo demiş ki; Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaslar birde K harfinden 14 kere yazip baslayin butun oyuncuların levl leri tsubasa haric 52 civarı oluyor.tsubasanın lwl i 13 ama cok guzel denemenizi tavsiye ederim.
paylaşımın için saol kardeşim
juan carlos abelardo Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaslar birde K harfinden 14 kere yazip baslayin
butun oyuncuların levl leri tsubasa haric 52 civarı oluyor.tsubasanın lwl i 13 ama cok guzel denemenizi tavsiye ederim.
evet oda çalışıyomuş arjantinden başlıyo ama çoğu futbolcu lvl 13 yinede paylaşım için teşekkürler
ama hyuga,misaki,matsuyama falan 56 lwl onlar yeter nasılsa tsubasa ile atarız onuda bitirdim süper bişi hepsiyle atıyom
bende bu dedıklerınızın hepsını bılıyom arkadaslar ben ta sao paoladan baslayıp bıtırdım oyunu gerek yok yanı
furukom58 kardeşim sao paoladan başlayıp bizde kaç kere bitirdik.ama böle hileler yazınca oyunun tadına varıyorsun herşeyi denemiş oluyorsun.

birde kendini tanıtırsan iyi olur