Captain Tsubasa Türkiye

Tam Görünüm: İstekler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Tüm İsteklerinizi Buradaya Yazınız Elimizden Geldiği Kada Yardımcı Olacağız.

Not : Lütfen Tsubasa İle İlgili Sorunları Yazmayınız Tsubasa İle İlgili Sorunları Captain Tsubasa Yardım Bölümünde Dile Getiriniz.
ilerlyen kısımlarda sadece yöneticilerin girebileceği bir blüm olursa iyi olur.
tamam açacağım bu gerekli
hakkı avatar kapasitesini yükseltme olanağın varmı istediğim avatarı koyamıyorum
ben de sitemizde kullanilan Turkçe ye ozen gosterilsin istiyorum. ozellikle gereksiz kisaltmalar, ingilizce ( ya da yari ingilizce) kelimeler olmasin. turkçe dogru kullanilsin istiyorum. Sahsen bu tur yanlis tutum ve davranislar beni mutsuz ediyor.hassasiyet lutfen.
bende türkçemizin doğru kullanılması taraftarıyım. dikkat edilmediği sürece güzel dilimiz giderek yozlaşır tamamen özenti ruhsuz bir dil olurüzgün
"karma puan" ne demektir? bunu açıklar mısınız.
Ben de açıklanmasını istiyorum.
Karma puan demek (rep) demektir rep demek ise=Örneğin bir kişinin açtığı konuyu çok beğendiniz ona teşekkür etmek demektir rep olayıda budur ama onun puanını arttırmak demektir bunuda yapabilmek için karma puanına birkez tıklayın.daha sonra sebep soracak oraya teşekkür ederim deyip okeyleyin yakında resimlide anlatacam az sabredin göz kırpma
"site istatistikleri" kısmı boş duruyor, bu konuda herhengi bir çalışma yapılıyor mu? bir üye olarak bilgi almak istedim.
hikaru matsuyama Yazılan:"site istatistikleri" kısmı boş duruyor, bu konuda herhengi bir çalışma yapılıyor mu? bir üye olarak bilgi almak istedim.

evet yapılıyor.
cevap için teşekkürler. benim önemsediğim bir bölüm, sitemiz hakkında genel bir bilgi vermesi açısından önemli olduğunu düşünüyorum.
CAPTAIN TSUBASA 2 YI ALLSTAR OYNAMK ISTIYORUZ SADECE BEN DEGIL INTERNET KAFEMDEKI HERKES YARDIMCI OLURSAN COK SEVINIRIM
benji1986 Yazılan:CAPTAIN TSUBASA 2 YI ALLSTAR OYNAMK ISTIYORUZ SADECE BEN DEGIL INTERNET KAFEMDEKI HERKES YARDIMCI OLURSAN COK SEVINIRIM

Forumda BüyüK harf ıLe yazı yazmaK yasaK ! ! ! ! !
bilmiyodum napayım yazmam bıdaha sen uyaran 2. kısısın uyarın ıcın saol
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler