Yabancı Klüplerden Hangisini Beğenirsiniz
bence Manchester United çünkü c.ronaldo kaldı o süper oyuncu nani yıldız rooney i unutmamak lazım ve daha bissürü yıldız var
bence lyon güce göre ayırmadım futbolunu severim hem dierlerinden daha ezik duruyo ankette oyumu ona verdim
bence ezik durmuyo fransada 7 yıl üstüste şampiyon olmuş adamlar ama şampiyonlar liginde iyi değil tabi ama o kadar ezik değil canım

Tabiki Milan adamım kaka'leite var orda

***Tsubasa*** Yazılan:bence ezik durmuyo fransada 7 yıl üstüste şampiyon olmuş adamlar ama şampiyonlar liginde iyi değil tabi ama o kadar ezik değil canım
ezikliğinden kastım zaten avrupa başarısı kıtlıgıdır kendi liginde gücüne değer bir takım olmayınca böyle oluyo

bana kalırsa lyon ezik deil gayet iyi bir takım en sevdiğim 3. brezilyalı Juninho var takımda ve diyer oyuncularda iyi takım oyunlcuarıda çok iyi...
iyi de anket seceneklerine baktıgımız da en hafifi kim avrupa karsılasmalarına göre
bence böledir sizi bilemem
bunlar çok büyük takım olarak gözükebilir ama birçoğundan fazla kupası olanda lyondur

işte bende kupaya göre kıyaslamadım zaten oyumu da lyona verdim oyun stilini cok begenirim
ligleri deil avrupa maceralarını göz önüne aldım ben

tabikide Manchester United
evet Manchester United süper takım