Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Nitta Shun
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
Japonya nın Kojiro dan sonraki en önemli forvet elemanı Nitta. Japon takımının en hızlı koşan oyuncusu. Hayabusa şut ve Hayabusa volesiyle oldukça etkili bir forvet. ct2 de de Nankatsu nun en önemli iki elemanından biri.Kimi kasteddiğimi biliyorsunuz: Taro Misaki ve Shun Nitta.
ben nittayı çok severim ama sadece J serisinde adam orda hakettiğini buluyor diebilirim gerçekten harika bir oyuncu!
nitta J serisinde çok iyi ama geri kalanlarda nerdeyse fazla bir etkinliği yok Ct2 oyunundada morisakiye sinirlendiğim kadar onada sinirlendiğim olmuştur.
Nitta ShooT büyük gülücükbüyük gülücükbüyük gülücük Muhteşemdir çok güzeldir Saçlarına bayılıom büyük gülücük
falconvoley şutu iyidir ct ikide çok maç kurtarmıştı bana
hayabusa volley dehşet ya işe yarıyor
namıdiyar hayabusa yı falcon yapmışım göz kırpma ct2 de wakasimasu yu bile avlıyodum bu şutla
Nitta ukala bir oyuncudur gülücük1
Nitta Shun çok güzel bir oyuncudur.Çalımı kötü ve pası iğrenç pas atamıyor ama şutları hep beni maçlardan çekiceğim çileden kurtarmıştır. gülücük1
ct2 de çalım gücünü gerçekten çok düşük yapmışlar adam çok hızlı ct2 de hızlı koşma özelliği yok hakkını yemişler nittanın
Nankatsuyla, yerden gelen pasta, fal volesini gördüğümde beni çok mutlu etmişti. Gol girmeyeceğini bile bile neden sürekli Brezilya kalesine Hayabusa vurduğumu hala bilimiyorum. Ama Nitta bir gün atıcak, eminim göz kırpma
Sayfa: 1 2
Referans URL