Captain Tsubasa Türkiye

Tam Görünüm: ct2 için nes yardımı!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar ct2 yi nes programıyla açtım fakat ilk başta contine ve ve üsütündeki yazı var üstekini tıklıyorum sonra 4 tane seçenkli bir adam çıkıyor karşıma orda ne yapıyoruz tüm tüuşalra basıyorum klavyeden bir eşy olmuyor neden acaba ? lütfen cevabını bekliyorum dostlar...
en allta maça başla kısmı var ayrıca oyunun sitede türkçesi var onu kullanırsan daha iyi olur bide tuş takımını bi kontrol et
en aşşadaki şıkka gel ve x e bas maca basla bu arada z le menuyu acarsın macta x le secersın..

iyide anket nie actın anlamadımalla alla
ayrıca böle saçma şeyler için anket açma
anket sıLınmıstır . . !
en azından konu doğru yerde büyük gülücük
nası dogru yerde başta anket var altta yardım yarı anket yarı yardım konu baştan falso
anket sılındı suanda konu doğru yerde.. göz kırpma
serhat özen Yazılan:en allta maça başla kısmı var ayrıca oyunun sitede türkçesi var onu kullanırsan daha iyi olur bide tuş takımını bi kontrol et

anket için pardon iyi takip ediyorsunuz siteyi tebrik ederim..
türkçe ct2 linkini koyarmısınız lütfen..
nesden open yapıp ct2 gösteriyorum bir hata verdikten sonra çalışıyor yanlış yapmıyorum sanırım..
yorumalr için şimdiden teşşkeür ederim..
http://www.tsubasafan.net/ct2-turkce-ger...-1640.html
link bu emulatörü kurduktan sonra bunu üzerine sürüklemen yeter
sayfaya tıkladığımda böyle diyor aktivasyon kodu istedim fakt geelnkutuma veya öenmsiz postalara gelmedi moderatörüm..
Captain Tsubasa Türkiye
Bu sayfayı görme yetkiniz yok. Bunun sebebi aşağıdakilerden biri olabilir:
Hesabınız askıya alındı veya bu kaynağa giriş izniniz yasaklandı.
Bu sayfayı görme yetkiniz yok. Yönetici sayfalarına yada bir yönetici kaynağına mı girmeyi deniyorsunuz? Forum kurallarından bu işlemi yapma yetkiniz olup olmadığını kontrol ediniz.
Hesabınız hala aktivasyon bekliyor olabilir. (Aktivasyon Kodunu Tekrar Gönder)

Giriş Yapmış Olduğunuz Kullanıcı Adı: 'fabregas'
arkadaşım o konu çöp kutusunda olduğu için öyle diyor çöp kutusuna görevlilerden başka kimse giremez sen dowload bölümüne bak
kingeses arkadasın verdıgı Lınkı ındır . .

http://rapidshare.com/files/134570571/CT2TR.rar.html
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler