Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Captain TsubasaFan Ct2 Hack oyununa katılmak evet bende varım dienler
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4
baştan söliim ilk önce burayı kontrol ederek hangi oyuncuların alındığına bakın
Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
ve alınmadıysa o oyuncu nie olmak istediğinizide yazınki kim daha çok hakediyorsa o olsun göz kırpma

ve bu arada yapacağımız çalışma hakkında bilgi vereyim Ct2'yi harika bir biçimde Editlicez ve sadece Tsuabsafan!a özel olarak harika bişi yapmayı düşündüm ve sonunda Hiena ve Burhonok arkadaşlarımızın yardımlarıyla harika bişi ortaya çıkaracaz ve emin olunki herşey değişecek bu arada benimle birebir irtibata geçmek için Cyclone@tsubasafan.net göz kırpma ekleyin görüşelim.
Ben de varım. Ne yapmam gerekiyor?
Hangi Oyuncu olmak istediğini ve neden o oyuncu olmak istediğini yazman yeterli fakat alınan oyuncular olmasın göz kırpma ve İsimlerinizi yazınız!
bende bu yapılanmada olmak isterimgülücük1 Genzo Wakabayashi olmak istiyorum çünkü onu, gücünü, kabiliyetini ve karizmasını çok seviyorumgülücük1 Adım Suatgülücük1
Lopcuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:bende bu yapılanmada olmak isterimgülücük1 Genzo Wakabayashi olmak istiyorum çünkü onu, gücünü, kabiliyetini ve karizmasını çok seviyorumgülücük1 Adım Suatgülücük1

senden başkasını düşünmemiştim zaten ama istemeni bekledim gülücük1
bende hyuga kojiro olmak istiyorum onun hırsına hastayım.kolay vazgeçmeyen biri.adım ümit .
eyvallah kardeşgülücük1
Tsubasa_Ozora Nickli Kullanıcıdan Alıntı:bende hyuga kojiro olmak istiyorum onun hırsına hastayım.kolay vazgeçmeyen biri.adım ümit .

arkadaşım alındı ısrarla tekrar sölüorum verdiğim linke bakın ve kimler alınmış bi bakın yaww üzgün
tmm yeni gördüm bende wakashimazu olayım.direk zıplamasını çok seviyorum
arkadaşım adının yazarsan çok seviniriz lütfen yaptığğım açıklamayıda okuyun göz kırpma
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL