Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Captain TsubasaFan Ct2 Hack oyununa katılanları buradan takip edebilirsiniz!
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3
Tsubasa Ohzora:Ben(Ceyhun,Cyclone)
Kojiro Hyuga:Hiena(Tolga)
Jun Misugi:BurhonOk(Burhan)
Taro Miaski:Arthur Coimbra(Mert)
Schneider:Walkhaan(Volkan)
Juan Diaz:Schneider Almanya(Tarkan)
Hikaru Matsuyama:hikaru matsuyama Mehmet
Carlos Santana:Jun Misugi(Hakkı)
Elzo Gerteize:Liverpool(Ahmet)
Genzo Wakabayashi:Lopcuk(Suat)
Ken Wakashimazu:Tsubasa_Ozora(Ümit)
Souda:Apox(Ayhan)
Eru Shudo Pierre:vs_21(Veysel)
Jitou: t_s_u_b_a_s_a(Oğuz)
Gino Hernandez:Napolleon(Anıl)
Shun Nitta:El Cid Pierre(adını belirtirsen seviniriz)
Arthur Coimbra:İdjio-87(icret)
Lui Napelleon:_Tsubasa_(Fatih)
Müller:equitable(Ömer)
güncellenecektir.
ne zaman yapilmaya baslanacak bu oyun? sabirsizlaniyoruz da. ama bekleriz tabii.gülücük1 herhalde her oyuncu birileri tarafindan seçilip bittiginde baslanacak.
hem bittiğinde başlanacak hemde biraz uzun sürecek çünkü bu aralar o projeyle ilgilenemicez sitenin geriye alınmasından dolayı ama bekleyin muhteşem bişiyle karşınıza çıkacağız ve bu aradada her oyuncu alınmış olur göz kırpma
Bekliyoruz.
merak ettim şimdi merakla bekliyoruzgülücük1
üye arkadaşlar ya bundan haberdar değiller ya da önemli karakterler alındığı için ilgilerini çekmiyor. Ama yanlış anlamadıysam ct2 deki bütün adamlar seçilmeden bu işe başlanmayacak ve bir haftadır kontrol ediyorum hep aynı yerdeyiz. Bu noktada bir şey sormak istiyorum : benim kardeşim de ct2 hayranıdır onun için de bir isim seçebilir miyim? (elbette henüz seçilmemiş olan adamlardan).
yanlıza sitemizde üye olanlardan kabul edioruz ve herkezinde alınmasına gerek olmucak bu gidişle alınmayanlarıda ayrı bi çare düşünecez artık göz kırpma
ha yani benim kardeş üye olursa ismini yazdırabilir, öyle mi?
aynen öle kardeşim göz kırpma
Benide Napolleon Yada Pierre yazarmsnz Adım Anıl.
Sayfa: 1 2 3
Referans URL