Captain Tsubasa Türkiye

Tam Görünüm: Tsubasafan Userbar calısmaları ve istek bolumu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Herkez burda ıstekte bulunabılır ve yapan arkadaslar koyabılırler tum userbarlarını...
[Resim: 14390240va5.jpg]

[Resim: 77202335eq7.jpg]

[Resim: 67936201tw8.jpg]

[Resim: 47ip7.jpg]
umarım beyenırsınız...
evet guzel saol . .
Fena değiller.Emeğine sağlık.Ama dediklerimi hiç dikkate almıyorsun.Font indirmen için sana bu siteyi önerebilirim kardeş ve arka planı tek renk olarak yapma açıktan koyuya veya tam tersi şekilde yap derim.Ben de bir kaç tane User Bar koyarım belki buraya.Elimde var aslında ama hepsi başka site için üzerinde reklam barındırıyor üzgün
murteza54 bı kactanede sen yaparsan senın userbarlarınıda goruruz büyük gülücük
evet. bir kaç tane de sen yap. görelim büyük gülücük
emin olun onu(murteza54) birazcık tanıyorsam, yapacağı userbarlarla akıllarınızı başınızdan alabilir göz kırpma
Eline sağlık güzel çalışmalar bence büyük gülücük
User Barlarımı görmek istiyorsanız Bu sitenin galeri bölümünü inceleyebilirisiniz.Sizleri birşeyleri ispatlamak için User Bar yapamam.Kusura bakmayın.İstiyorsanız verdiğim linkten bakabilirsiniz.Gördüğünüz çoğu üye ve adminin kullandığı 3 User Bar kendi yapımımdır ;)Oradaki nickim Schneider.
Çok güzeller emeğinize sağlık ama ben bir kaç tane de HYUGA ile görmek istiyorum sakıncası yoksa büyük gülücük
evet hepsi çok güzel olmuş
teşekkurler..
[Resim: wayyxw1.jpg]

[Resim: wayyyhg9.jpg]
Genzo Wakabayashi calısmalarım...

Hyuga_Liverpool Yazılan:Çok güzeller emeğinize sağlık ama ben bir kaç tane de HYUGA ile görmek istiyorum sakıncası yoksa büyük gülücük
senımı kırcaz...
[Resim: deyyyyfy7.jpg]
dahada yaparım merak etme büyük gülücükD
wakabayashilerden birincisi gerçekten çok güzel olmuş gülücük1
arda bu işi kapmaya basladı büyük gülücük
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler