Captain Tsubasa Türkiye

Tam Görünüm: yetkililer ıcın yaptığım userbarlar..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: ceyhunhb2.jpg]

[Resim: junmisugimr3.jpg]

[Resim: schneiderqg6.jpg]

[Resim: coimbraoh9.jpg]

[Resim: ardagb4.jpg]

[Resim: kojirouhyugabl0.jpg]

[Resim: zzzzzvk7.jpg]

Tum yetkılılere yaptım sanıyorum atladığım varsa soyleyın guncellerım beyenmeyen olursada soylesın yenısını yaparım bu arada renklerı sıtedekı gıbı yaptım mesela admınlerı kırmızı co admını turuncu Moderatorde mavı... userbarları beyenmedıysenız ımzanıza koymak zorunda deılsınız..

Fikir tamamen Arthur Coimbraya aittir . . Fikri için teşekkür ederiz
Çok güzel OLmus ben cok begendım elne saglık fıkır benımdı ardada hayata gecırdı saolasın eklıyorm hemen büyük gülücük
eline sağlık..
önemli deil beyendiğiniz icin tesekkurler...
Açıkcası mükemmel derecede olmasa da güzeller.Fakat User Bar değiller.User Barlar 350x19 boyutunda olur :)Cyclone'ın imzasında olan Tsubasa tvlere cıksın imzası gibi örnek olarak.
ben beğendim dostum. çok güzel olmuş. ellerine sağlık.
hemen ekledim imzama
çok güzel olmuşlar hemen koyacağım saolasın
beyendıysenız ne mutlu bana..
arda bırde uyelerımız ıcın yaparsan sadece TsubasaFan üye yazabılırsın ustunee ıstedıgın bı resmı koyabılırsın . .
Arkadaşım bu yaptıkların çok basit çalışmalar.Bak photoshop'tan anlarım az çok.Sana eksik olan kısımlarını söyleyim.Bir en önemli eksik bence yazı tipi.Çok klasik ve göze hitap etmiyor .Arka fonun tek renk olması da pek hoş durmuyor.Bunlara dikkat ederek yaparsan daha güzel olur çalışmaların gülücük1
murteza54 Yazılan:Arkadaşım bu yaptıkların çok basit çalışmalar.Bak photoshop'tan anlarım az çok.Sana eksik olan kısımlarını söyleyim.Bir en önemli eksik bence yazı tipi.Çok klasik ve göze hitap etmiyor .Arka fonun tek renk olması da pek hoş durmuyor.Bunlara dikkat ederek yaparsan daha güzel olur çalışmaların gülücük1

arkadas zaten ılk defa userbar yapmaya calıstı emege saygı sende eksıklerını soledıgın ıcın saol .
Tabiki arkadaş uğraşmış emeğe saygım vardır her zaman.Ben sadece nasıl daha güzel sonuçlar elde edebileceğini anlattım kısaca umarım yanlış anlaşılmamışımdır gülücük1
murteza54 Yazılan:Tabiki arkadaş uğraşmış emeğe saygım vardır her zaman.Ben sadece nasıl daha güzel sonuçlar elde edebileceğini anlattım kısaca umarım yanlış anlaşılmamışımdır gülücük1

yok kardeşim ne yanlıs anlasılması göz kırpma
güzel olmuş ama murteza arkadşımızında dediği gibi çok büyük ölçüleri 350x19 olacak ve arkaplanda çizgili ollursa daha güzel olur emeğe saygı
bu arada scounk ve ertan abiyi unutmuşsun gülücük1
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler