Captain Tsubasa Türkiye

Tam Görünüm: CT Anime
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar ben ct nin tüm serisini seyretme imkanım olmadı sadece ilk seri ve shin serisini seyredebildim acaba bana indirmeden tamamıını izleyebileceğim bi site adresi veririmisiniz ct road to 2002 mesale ct J bi
ama hepsi yok kesik kesik oluyo ozaman göz kırpma
Arkadaşım hepsi var 52 bölüm.. göz kırpma Görünmeyenler sayfa yenile çıkar..
bahsetdiğim şey türkçe ama gülücük1
hyuga_kojiro Yazılan:arkadaşlar ben ct nin tüm serisini seyretme imkanım olmadı sadece ilk seri ve shin serisini seyredebildim acaba bana indirmeden tamamıını izleyebileceğim bi site adresi veririmisiniz ct road to 2002 mesale ct J bi

Ama Türkçe yazmıyor burada.. Ayrıca Road To 2002'nin Türkçesi yok bildiğim kadarıyla..
bazı bölümlerin türkçesi var ama ozaman devamıda olması lasım diye düşünyorum aaaa
tüm bölümlerini türkçesini bul bizde koyalım o zaman sanki varda biz koymuoruz yaa :@
düşündüğüm ve izah etmek istediğim şey road to 2002 serisinin bazı bölümlerini türkçe olarak upload edilmiş yani bunun devamıda olmazsı lazım diye düşünüyorum aaaa
arkadaşım olduğu kadar izle zaten konuşmalar az çok belli
valla ben Japonca ve İspanyolcasını izliyorum.
konuştukları herşey anlaşılıyor çünkü.
hyuga_kojiro Yazılan:düşündüğüm ve izah etmek istediğim şey road to 2002 serisinin bazı bölümlerini türkçe olarak upload edilmiş yani bunun devamıda olmazsı lazım diye düşünüyorum aaaa

adamlar elinde olan bölümleri uploadlamış 52 bölüm tamamen türkçe var ama bir bölüm eksikti sanırım türkiyede yoktu..

52'i bölüm kanal d 'de büyük gülücük
Kojirou Hyuga Yazılan:valla ben Japonca ve İspanyolcasını izliyorum.
konuştukları herşey anlaşılıyor çünkü.

nesi anlaşılıyor yaa japonca ispanyolca türkçeye çokmu yakın.Yada sen japonca ve ispanyolca biliyorsun galiba ondan yakın olabilir ama biz bilmiyoruz!!!!
ya sonuçta maç içinde ne diyebilirki çekil önümden sana gol atcam hayır atamazsın yemicem falan hem anlamasan bile japonca diyaloglar daha iyi oluyo ben türkçe dublajdansa alt yazıyı tercih ederim hatta alt yazı olmasa bile olur
kardeş aminede hangi oyuncunun solak hangisi sağak olduğu bahsediliyor mu? mesala ben souda yı solak diye biliyorum.yardımcı olur musunuz?
Referans Adresler