Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Captain Tsubasa Oyunlarının Çalıştırılması
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
tsubasa1(ct1)=nester_j_turkçe emülatörüyle
tsubasa2(ct2)=nester_j_türkçe emülatörüyle
tsubasa3(ct3)=snes,zsnes...
tsubasa4(ct4)=snes,zsnes...
tsubasa5(ct5)=snes,zsnes...

Şimi bunların çalıştırılmasına gelelim
CT 1=İlk önce ct 1 de oyun ve emülatörü indirdikten sonra emülatörü açarız siyah bi sayfa olarak karşımızagelir sonra oyun dosyasını açarız içinde winrar şeklinde bir dosyada olabilir onuda açarız içinde windows işareti gibi bir dosya vardır onu alırız sürükleyerek siyah sayfaya atarız ve oyun açılır

CT 2=Burdaki işlemde ilk olarak emülatörü açarız yani siyah sayfayı açtıktan sonrada oyun klasörünü açarız onu içindeki ct 2 oyununu siyah sayfaya sürükleriz bırakırız ve oyun açılır

CT 3=Bu uyun 1,2 den daha farklı açılır ilk önce oyunu dowland bölümümüzden indiririz sonra emülatörünü emülatör bölümünden inidiririz ilk önce indirdiğimiz ct3ü sağ tıklayıp dosyayı çıkart die bir seçenek var ona tılarız ve dosya haline geliir winrardan çıkar sonra oyunun emülatörünü açrız sol üst köşede file optinos edit gibi seçenekler olması lazım ordan file ye tıklarız open vardır hemen altında ona tıklarız sonra orda c:documant settings:destkop a tıklarız orda dosya halinekict3 oyununu görürüz onları tıklayıp sağ altta open room die bir seçenek var ona tıklayıp oyunu açarız

CT 4 ve CT 5 oyunlarıda aynen CT 3 oyunu gibi açılır
yeni başlayan arkadaşlar için faydalı bi konu ben başlarken yoktu böyle konular ne kadar uğraşmıştım yeni nesil çok şanslı
Güzel paylaşım teşekkürler..
paylaşım sanamı ait...
alıntıysa yaz lutfen... paylasım ıcın saol..
evet pen kendim yazdım ve açıkladım kimseden almadım benzerleri olbailir ama ben unu kendim yeni gelenlere faydalı olsun d,e yazdım
başlığı değiştirdim güzel olmuş
ya arkadaşlar tusubasa oyununu bir türlü indiremedim lütfen bana gönderin omer_o_1984@hotmail.com tşkler
gönderirseniz sevinirim
heryere aynı mesajı atıosun yardım istiosan yardım bölümüne konu aç bu şekilde yardım alamazsın...
Sayfa: 1 2
Referans URL