Captain Tsubasa Türkiye

Tam Görünüm: captain tsubasa ps2 emülatörü isteyenler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Programı indirmeden önce çok ileri bir bilgisayara sahip olup olmadığınızı kendinize sorun.Yoksa benim gibi saniyede 4-5 kare ile oynarsınız.İyi bilgisayar demekle şöyle bir sistemi kastediyorum:Çift ya da dört çekirdek işlemci, en az ati x1900 ekran kartı, 2 Gb ram.Benim bilgisayarım böyle diyorsanız hiç durmayın.Sonra hayal kırıklığına uğrarsınız....

Arkadaşlarım emulatör ayarlarında pluginler ve bioslar tamam.Olmazsa siz yapılandır diyerek çok basit bir şekilde çözebilirsiniz.Hepsi size verdiğim urlde var.Bizzat kendim test ettim.Yapmanız gereken şey ayarlar>yapılandır demek ve açılan pencerenin altında plugin ve bios yollarını belirtmek.Çok basit bir işlem herkes yapabilir.Sonra aynı pencerede cdvdrom da EFP polling cdvd driver 0.4.0 ı seçin geri kalan grafik ayarlarını deneyerek kafanıza göre bulun.Her ihtimalde çalışacaktır.Ardından deamontools(sanal dvdrom-ben bunu kullanıyorum) u kullanarak indirdiğiniz iso dosyasını dvd gibi kullanın.Tekrar emulatöre gelin ve ayarlar>cdvdrom a girin.Burda hangi sürücüde ise iso dosyası o yolu belirtin(bende e: ).Ardından Dosya>run cd/dvd deyip oyuna başlayın.Hepsi bu kadar gerisi bilgisayarınıza kalmış.alıntıdır.yazılar bana ait ama link alıntıdır.
Unutmadan şifre:can.kubilay http://rapidshare.com/files/135758575/Pl...u.rar.html
Alıntı olduğunu yazarsan sevinirim.
abi yazdım linkin alınıtı olduğunu görmüomusun?
abi görülecek gibi deilki
eline sağlık.
ama öyle bir blgisayar alacağıma PS2 alırım daha iyi büyük gülücük
arkadaş haklı gülücük1
abi baktığınız için saolun ama hyuganın dediği gibi böle bilgisayar alcağımıza ps2 alırız daha iyidir
ya açamıyorum ben GS Eklentisi yüklenemedi yazıyor nedir bu bi yardım 8 partı boşunamı indirdim şimdi ben büyük gülücük
paylaşım için sağol benim bilgisayar çift çekirdek bu programı alırmı
alır canım niye almasın
paylasım için teşekkürler
GS eklentisi yok diyor bir yardım edin ne yapacam ben??
aynı sorun bendede yasanıyoralla alla daha once kullanmıs olmama ragmen şimdi hata verior
Arkadaşlar bana PS2'nin şuan ki fiyatlarını söyleyebilecek olan bir kişi varmı? Düştü diye duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum bilen varsa lütfen söylesinalla alla
Referans Adresler