Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Almanya Oyuncuları
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Karl Heinz Schneider
Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
Schneider Almanya'nın forvetinde görev yapmaktadır ve düyanın en iyi forvetlerinden biridir.Fire şut ve ilüzyon şutu ile kalecilerin korkulu rüyasıdır.İlüzyon şutla Japonya kalecisi Wakabayashi'ye orta sahadan gol atmıştır.Normalde Genzo ceza alanı dışından gol yemez!İşte böylesine yetenekli bir futbocudur Schneider.
Karlz Almanya takımında Schneider'dan sonra gelen en iyi oyuncudur.Mevkisi defans olan bu oyuncu agresif oyun sitili ve değişik tavırlarıyla dikkat çekmektedir.Şutları da hiç fena değildir.
Müller Almanya'nın kalecisidir.Wakabayashi'den iyi olmasa da ondan sonraki en iyi kalecidir kendisi.Devasa vücut ölçüleriyle herkesi korkutur.Tabii bu da sert şutlarda ona + puan sağlamaktadır.Tsubasa ve Hyuga'ya çok zor anlar yaşatmıştır kendisi.

Takımdaki diğer oyuncular da çok iyidir.Almanya genel olarak çok kaliteli bir takımdır.Ben en önemli oyuncularının üzerinde durdum bu yazımda.

tsutr.net de ~Tsubasa TR~ den alıntıdır
Almanya da başka oyuncular da yok muydu?:cool: buradaki oyuncuları çok güzel tanıtmışsın, teşekkürler.
hikaru matsuyama Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Almanya da başka oyuncular da yok muydu?:cool: buradaki oyuncuları çok güzel tanıtmışsın, teşekkürler.

daha bilindik oyuncular tabi var ama en iyileri üzerinde durmuşgülücük1
özellikle Schester in analizini beklerdim, gayet iyi çalımlar atan güçlü bir oyuncu. ct oyunlarında Kapilmann diye bir de forvetleri var, ama animede hiç görmedim, acaba sadece oyun için yapılmış bir oyuncu mu?
evet sanırım sadece oyun için yapılmış olmabilir tecmonun marifeti büyük gülücük teşekkürler kardeşim çok güzel bunlar ama oyuncu incelemerini lütfen inceleme bölümüne taşıyın göz kırpma
Ama olsun yinede güzel olmuş sağolasın.
konu inceleme bölümüne
konu tsutr.net de ~Tsubasa TR~ den alıntıdır
biraz daha alıntı yaparsa banlanacak zaten
evet hakediyolar çok alıntı yapıyorlar
Referans URL