bu oyunu bilgisayarda oynamak mümkün mü?
emun varsa oynayabilirsin.saolasın kardeşim.
oyun hakkında biraz yorum yapabilir misin? bir şey indirmeden önce yapılan yorumlar çok faydalı olabiliyor.
hemşo çok sağol yaa, sayende oyun neye benziyor öğrenmiş olduk. Bence paylaşım yapılırken biraz da bilgi verilse çok daha iyi olur. tekrar teşekkürler.
rica ederim nedemek hemşo

bende senin gibi çok merak ettim oyunu ama bilgim yoktu 10 dk. japonca yzı okuduktan sonra bu maç başlıyo

grafikler falan hoşuma gitmeyince bıraktım ama belki beğenen olur diye resim koyayım dedim

bu oyun fena deil biraz beyenıyorum beyendıklerımde resimleri ve videolar

ya varya bu bende buyuk hayal kırıklıgı yaratan oyun.boyle cıkınca oyun delıye dondum ct4 e kadar ne guzeldı bız tsuyu oyle sevmıstık bu sekıl tam saha hıc guzel olmadı bence keske eskısı gıbı devam etseydı zaten en az oynanan tsu oyunu ıstatıstıklere gore
Hayel kırıklıgına ugradım diyenlere.
Al bendende o kadar.Bu oyun bundan bir sene evvel hiç bir yerde yoktu , bende saatlerce nette arardım.Galiba alışılmışın dışında bir tarzı var.J get in tomorrow garip gelirken , new legend baya bir farklı geldi.Neyse buda bir farklılık olsun.

bence süper oyun kesinlikle indirmiye değer oyun robot ressimlerden çoğu ama araya giren demolar müthiş

ben beceremedim

biraz oyna çözersin hakkı :]
oyunda ki videolar harika sırf videoları için oynanır bu oyun ben oynayıp bitirmiştim ps de bence çok güzel oyun
artık oynamayı deniycem ama zamanım yok bu aralar..