Captain Tsubasa Türkiye

Tam Görünüm: Roberto Hongo
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: roberto.jpg]

Anime'nin önemli karakterlerinden biridir. Brezilya'da harikalar yaratırken sakatlanarak futbolu bırakmak zorunda kalan ve kendini alkole veren bu kişi Tsubasa Ozara'ya bildiği herşeyi öğreten kişidir denilebilir. İlk bölümden itibaren animede yer almıştır.

Brezilya milli takımında oynarken kafasına aldığı darbe sonucu beyin kanaması ve retina yırtılması olan Roberto Hongo, futbolu bırakmak zorunda kalır. Çözüm alkolde bulur. Ancak bu acılara katlanamaz ve intihar etmeye karar verir. Tam intihar edecekken Tsubası'nın kaptan olan babası tarafından kurtarılır ve onlara kendini borçlu hisseder.

Daha sonra tedavi için Japonya'ya gelir. Burada Tsubasa'nın babasınında isteği ile Roberto, Tsubasa ile tanışır ve Tsubasa'daki futbol yeteneğine ve hassasiyetine hayran kalır. Ona bütün futbol bilgisini öğretmeye çalışır ve onu Brezilyaya götürmeye söz verir. Önceleri bu sözünü tutamaz. Çünkü Tsubasa'ya futbolu öğretemeyeceğinden korkmaktadır. Bu isteğini ancak Tsubasa gençler şampiyonasını kazandığında gerçekleştirir.

Onu önce Sao Paulo takımına getirir ve Tsubasa'nın yeteneklerinin gelişmesine daha da yardımcı olur.

Daha sonra Tsubasanın Barcelonaya gitmesiylo da Brezilya Genç milli Takımının koçu olur.

Tsubasaya öğrettiği en müthiş teknik Drive Shot'tır.
Brezilyada bulunması dışında Tsubasayı maçlarda bile yalnız bırakmamıştır.

NOT: Alıntı değildir, el emeğidir.
bence tsubasaya öğrettiği en büyük özellik futboldan ne olursa olsun zevk alınması gerektiğidir..

emeğe saygı güzel çalışma...

dipnot:güzel gidiyosun...
Cyclone Yazılan:bence tsubasaya öğrettiği en büyük özellik futboldan ne olursa olsun zevk alınması gerektiğidir..

emeğe saygı güzel çalışma...

dipnot:güzel gidiyosun...

eyvallah kardeşim.

o konuda da haklısın tabi. Shin serisinde Almanya maçında not defterinin 52. sayfasında yazılanlar muhteşemdir.

Futbol özgürlüktür...
Bu dediğimi yıkıcı olarak değil yapıcı olarak algıla lütfen.. Hongo Japonya'da Tsubasa ile rastgele tanışmaz.. Babası Hongo'dan ister, hatta bir mektup verir.. Burasını da düzeltirsen süper olur..
ScoUnk Yazılan:Bu dediğimi yıkıcı olarak değil yapıcı olarak algıla lütfen.. Hongo Japonya'da Tsubasa ile rastgele tanışmaz.. Babası Hongo'dan ister, hatta bir mektup verir.. Burasını da düzeltirsen süper olur..

estağfirullah ne demek.
bende öyle demeye çalışmıştım ama heralde bağlayamadım konuyu orada büyük gülücük
çok güzel saolasın emeğe saygı
ıncelemelerın gercekten harika teşekkurler..
kingeses Yazılan:ıncelemelerın gercekten harika teşekkurler..

teşekkür ederim kardeşim. elimden geldiği kadar alıntı yapmamaya çalışıyorum. gözlemlerimi aktarıyorum. umarım beğeniyorsunuzdur.
hakkında pek fazla bilgim olmayan karakterlerde alıntı yapıyorum ve alıntı yaptığımı belirtiriyorum onlarda da. elimden geldiğince hikayeleri kendim yazmaya çalışıyorum büyük gülücük
işte benim adamım. animenin en karizma en baba en süper karakteridir Roberto Hongo...
Kojirou Hyuga kardeş incelemeya koyduğun resmi avatar olarak kullanıcam bilgine... büyük gülücük

ellerin dert görmesin
Roberto_Hongo Yazılan:işte benim adamım. animenin en karizma en baba en süper karakteridir Roberto Hongo...
Kojirou Hyuga kardeş incelemeya koyduğun resmi avatar olarak kullanıcam bilgine... büyük gülücük

ellerin dert görmesin

tabi. ne demek.
güzel paylasım eline saglık ...
abi incelemelerin çok süper tebrikler
serhat özen Yazılan:abi incelemelerin çok süper tebrikler

eyvallah. sağolasın büyük gülücük
esas sen sool bu güzel incelemelerini bizimle paylaştıın için
eğer incelemesinin yapılmasını istediğiniz karakter varsa yapabilirim.
herhangi birisi olabilir. tanınmamış olanlar tercihimdir. büyük gülücük
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler