Captain Tsubasa Türkiye

Tam Görünüm: kendı cızımlerım..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 3imvjevotj57z8510zdn1.th.jpg][Resim: 25zj7.th.jpg][Resim: 25sfe5.th.jpg]
[Resim: asqm9.th.jpg][Resim: fbvolkanrt4.th.jpg][Resim: imageswi8.th.jpg]
[Resim: kaltzct0qtod3.th.jpg][Resim: title3oc3.th.jpg][Resim: title6iw5.th.jpg]
[Resim: tsubasalemaitre25brqj3vy3.th.jpg][Resim: title45xi7.th.jpg][Resim: tutorialcracknx1di8.th.jpg]

Arkadaslar umarım beyenırsınız bazıları kotu oldu gercı ama olsun bu arada cızımlerı bakarak cızdım mesela actım bı resmı onume koydum bakarak cızdım.. bıde resımlerın ustune tıklayın buyuk boyutta gorebılırsınız..
çalışmalarının devamını dilerim...
kardesım elıne saglık oncelıkle emegıne saglık emek harcamısın bence guzel ılerde gelıstıreBılırsın saol göz kırpma göz kırpma göz kırpma
teşekkur ederım ıkınızede calısmalarımın dewamı gelır belki kafam estığınde bı baslıom 10 tane fln yapıom..
muhteşem ama upload yöntemin yanlış yanlş konu almışsın en alltaki bölümden ilk kodu alıp [img]kod[/img]

şeklinde yapacaktın..
teşekkurler..
emk çekilen herşey güzeldir eline sağlık
walla çok güzel olmuşlar biraz daha belli olsaydı resimler saolasın inşallah ilerde dahada güzel olur
saol ama bu aralar cok yapmıyorum..
ya arkadaslar farkinda degilmisiniz karbon kagidiyla kopya cekmis ama yinede yapamamis kendi çizimim deme bari elimden geldikce kopya cekdim yok karsima koydum yani böle yalana gerek yok belli oluyo kopya kagidi koyduğun da dorusu karbon kagidi koydugun
hercule Yazılan:ya arkadaslar farkinda degilmisiniz karbon kagidiyla kopya cekmis ama yinede yapamamis kendi çizimim deme bari elimden geldikce kopya cekdim yok karsima koydum yani böle yalana gerek yok belli oluyo kopya kagidi koyduğun da dorusu karbon kagidi koydugun

oda bişeydir büyük gülücük
bişedirde haklısın ama yani burdaki kişilere biraz sagısılık oluyor yok karşıma koydum çizdim ya mubarek günlerdeyiz ne gerek var yalana benim çıkışmam bundan dolayı karşındakilere saygısızlıkdır yalan söylemek ondan dolayı yoksa tabi kopyada olsa emek vermiş ama biraz açık konuşam onuda becerememiş çizgilerin üstünden eksik gitmiş gülücük1
olsun zaten artık burda deil gülücük1
hehehe tam isabetmis :P
büyük gülücükbüyük gülücük
santana iyi olmuş gibiydi bebüyük gülücük
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler