biliyorum herkes brezilyanın en zor olduğunu biliyo ama belki aranızda brezilayada değilde diğerlerinde zorlanan vardır diye sordum buyrun bakalım.
verilen ilk oy benden olsun ben almanya diyorum az sinirlenmedim onlarla oynarken.
Tubasa Ohzora kardeş üzerinde samimi düşündüm, Brezilya dışında bir oy vereyim diye ama gözümün önüne Brezilya yla oynadığım maçlar gelince malesef oyum Brezilya ya gitti. Brezilya yı farklı ve de diğerlerinden çok daha zorlu yapan bazı nedenler var:
1) kalecileri çok güçlü, adama Pierre ve Napoleon bile gol atamıyor.
2) ikinci yarı oyuna giren Coimbra afedersiniz hayvan gibi, vurduğu şutu tutmak neredeyse imkansız, top patlaması ve direkler hariç.("direğe çarpma olsun mu" anketine 'olmasın' diyen arkadaşlara

3) oyun gereği son takım olmanın getirdiği zorluk.
Fransa. CT2 de Fransa kadar zorlandığım bir takım yok. Zırt Pırt Pierre ve Napoleon beraber şut çekiyorlar bıktım çok kasıntı bir şey. Birini marke etsen öbürü çekiyor ikili şutlarını. Oyunun o seviyesinde cart diye çıkıyorlar karşına ve gerçekten Ne Brezilya ne Almanya nede başkası, onun kadar zorlandığım yok.
evet haklisin Fransa bu oyunun en zorlu takimlarindan biridir. Beni deli eden devamli verkaç yapip direk "slidercannon" çekmeleri. Maalesef kalecilerimiz bu sutu kurtaramiyor. ben gunler sonra penaltilarla geçmistim. (onceden hile mi vardi

)
Almanya diyorum başkada bişe demiyorum
Tek kelimeyle Hollanda.

Düşmanıma vermesin böyle takım.
İki joytick mi yedi Hollanda.Artık gerisini düşünün.
Bilmem anlatabildim mi

brezilya herşeyiyle müthiş bir takım hele coimbra 16. kerede yenmiştim
Brezilya çok güçlü Kalecileri zaten harika oyunda Santana gibi bir Fırtına var ne çalımını engelleyebiliyoruz nede Şutunu ve Zagola da çok iyi oynuyor çalımında adamınız uçuyor şutuda çok güçlü 2.yarı zaten Coimbra oyuna girince çok daha güçleniyor Brezilya