Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: New Star Soccer 3
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4
Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
17 yaşındaki bir futbolcu olarak başlıyorsunuz oyuna ve sadece kendinizi yönetiyorsunuz.Antremanlarla kendinizi geliştirebilir ve özel hayatla ilgili kararlar verebilirsiniz.Oyunun grafiklerine aldanmayın oyun aslında çok içerikli.Düşük bir takımdan başlarsanız kendinizi daha çabuk geliştirirsiniz.Oyuna başlarken aşağıda verdiğim ad ve soyadı girmelisiniz çünkü bu oyun ücretli ve isime göre serial veriyor.Ama takma ada kendi isminizi girerseniz zaten kendi adınız gözüküyor.
1st Name : Koray
2nd Name : Erdal
Nickname: İSTEDİĞİNİZİ GİREBİLİRSİNİZ
Serial :
000014-KU8NK5-H7V9HA-MPX2J6-QRJWP5-R5YD8Z-YGBGC3-91QB59-W2BZUF-3CQEHW
alternatif key

1st Name: Umut
2nd Name: Dereli
Nickname: İSTEDİĞİNİZİ GİREBİLİRSİNİZ
Serial: 000016-ZMP6YY-8THPJB-RC7AWJ-FMNDCZ-2A5BEP-3KXYXG-RE0GUZ-2ZJGH5-Q55D58
İşte link:
ındırecegım tesekkurler paylasım ıcın
bu oyun çok ama çok güzeldir ellerine sağlık..
gerçekten çok güzel bir oyun teşekkürler...
Güzele benziyor deneyeceğim..

Edit: İndirdiğimden beri oynuyorum süper bir oyun.. Teşekkürler paylaşım için..göz kırpma
İndirdim. Bakalım güzel mi?
ilk 48 saat basindan kalkmassiniz daha sonra sıkıcı gelir
@hikq
Evet büyük gülücük Öğlen 3 te başladım gece 3 te bıraktım.. 3. sezondayım.. Şampiyonlar Ligi, Türkiye Ligi, Türkiye Kupası'nın 1'er kere aldım.. Türkiye Ligi'nin en iyi genç oyuncusu seçildim.. 3. sezonda fırtına gibi esiyorum her maçta golüm var.. büyük gülücük Eğlenceli bakalım ne zaman sıkılcam.. Hea 3.000.000 küsür $ da param var.. Ayrıca arabam da.. büyük gülücük
iyi oynamışsın güzel bir oyun saolasın
Ya çok güzel bir oyun. Ben de İngiltere Conferance'de York City'e gittim. 19. haftadayım. Ama hala kız arkadaşım yok. Nasıl kız arkadaşım olacak?
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL