paylaşım için saol emeğe saygı
saol yaa bigün gelcek tüm bölümler türkçe halinde int bulacaz
ben ındırdım ama isimler deisik mesela tsubasaya: olıvıe diolar wakabayashiye:tom diolar

beyler ıspanyolcadada boyle olıvıe falan dio neden boyle yapmıslarki bilen varmı? doğru duzgun tsubasa,wakabayashi,ishizaki desinler ya hıc alısamadım

arkadaşım ispanyolcadan türkçeye çevrilmiş diyemez imkansız ancak road to 2002 türkçe bölümlerinde diyo zaten
çok güzel paylaşım saolasın
arkadaşlar bu hangi seri hangi bölümler bi yazar mısınız? veya filmlerden biri mi?
kerdem Yazılan:arkadaşlar bu hangi seri hangi bölümler bi yazar mısınız? veya filmlerden biri mi?
ilk 128 bölümlük serinin yani ilk serinin sadece ilk 2 bölümü ama muhteşem mutlaka izlemelisin izlemediysen.
paylaşım için sağol yaaa 128 bölümler hep ispanyolca italyanca bi türkçe yok yaaa hiç bulamazmısınız arkdaşlar
malesef bulamayız yaparsak türkçe altyazılı yaparız oda şuanda hemen olacak iş değil beklemeniz lazım
kanal d de oynuyordu istesek paylaşsa bizile
Cyclone Yazılan:kerdem Yazılan:arkadaşlar bu hangi seri hangi bölümler bi yazar mısınız? veya filmlerden biri mi?
ilk 128 bölümlük serinin yani ilk serinin sadece ilk 2 bölümü ama muhteşem mutlaka izlemelisin izlemediysen.
meydan okumaya kadar olan bölüm mü düello yok sanırsam o 3. bölümdemiydi?
wakabayashi ile tsunun kapışmasına kadar işte..